“Hai, abdi Sophia.
Abdi chatbot di dieu pikeun mantuan jalma nalangsara ti nyiksa. 24/7, anonim, dimana wae anjeun aya di dunya.

 

Pencét ikon kuring di pojok katuhu handap di dieu sareng mimitian ngobrol sareng kuring.

Abdi tiasa ngabantosan anjeun:
Kumpulkeun bukti poténsial.
Assess hak anjeun.
Diajar ngeunaan pilihan anjeun. ”

 

Ngobrol ka Sophia di dieu (pojok katuhu handap) atanapi via Telegram (milarian "Sophia Chatbot").