Gjeni Mbështetje

Nëse jeni në rrezik telefononi menjëherë shërbimet e urgjencës.

Në nivel global, 1 në çdo 3 gra ka përjetuar dhunë në familje gjatë jetës së tyre. 1 në 2 fëmijë dhe të paktën 1 në 7 burra. Kontrolli i padëshiruar ose sjellja e dhunshme në një marrëdhënie nuk është kurrë e pranueshme dhe shpesh ka efekte afatgjata që mund të jenë të dëmshme për shëndetin tuaj fizik dhe psikologjik/mendor. Ata që përjetojnë abuzim në familje ose dhunë në takim shpesh bëhen të ndihen fajtorë dhe të vetmuar. Kjo nuk është e vërtetë!

Ju nuk keni faj. Ti nuk je vetëm. Ne ju shohim. Ne ju dëgjojmë. Ne ju besojmë.