"Ckemi une jam Sophia.
Unë jam një chatbot këtu për të ndihmuar njerëzit që vuajnë nga abuzimi. 24/7, anonim, kudo që të jeni në botë.

 

Klikoni në ikonën time në këndin e poshtëm djathtas këtu dhe filloni të bisedoni me mua.

Unë mund t'ju ndihmoj:
Mblidhni prova të mundshme.
Vlerësoni të drejtat tuaja.
Mësoni për opsionet tuaja.”

 

Bisedoni me Sophia këtu (këndi i poshtëm djathtas) ose përmes Telegramit (kërkoni për "Sophia Chatbot”).