"Здраво, јас сум Sophia.
Јас сум четбот овде за да им помогнам на луѓето кои страдаат од злоупотреба. 24/7, анонимно, каде и да сте во светот.

 

Кликнете на мојата икона во долниот десен агол овде и започнете да разговарате со мене.

Јас можам да ти помогнам:
Соберете потенцијални докази.
Проценете ги вашите права.
Дознајте за вашите опции.”

 

Разговарајте со Sophia овде (долниот десен агол) или преку Телеграма (пребарајте „Sophia Четбот“).