“Hai, aku Sophia.
Aku chatbot kene kanggo bantuan wong nandhang sangsara marga saka planggaran. 24/7, anonim, ing endi wae ing donya.

 

Klik ing lambang sandi ing sudhut tengen ngisor kene lan miwiti petung kanggo kula.

Aku bisa mbantu sampeyan:
Klumpukne bukti potensial.
Evaluasi hak sampeyan.
Sinau babagan pilihan sampeyan."

 

Ngobrol menyang Sophia kene (pojok tengen ngisor) utawa liwat Telegram (goleki "Sophia Chatbot").